Η LG Solar κερδίζει το βραβείο TOP BRAND PV Europe 2015 απο την EuPD Research

Ενεργειακά Συστήματα-Φωτοβολταικά

Iris Hellas Logo
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η LG Solar κερδίζει το βραβείο TOP BRAND PV Europe 2015 απο την EuPD Research

Iris Hellas
Δημοσιεύθηκε σε Φωτοβολταικά - Διεθνή · Τρίτη 10 Φεβ 2015
Tags: LGSolar
Λονδίνο - Στην LG Solar έχει απονεμηθεί το κορυφαίο βραβείο TOP BRAND PV Europe 2015, με βάση τα πορίσματα της εκτενούς έρευνας μεταξύ των ευρωπαϊκών εγκαταστατών φωτοβολταϊκών συστημάτων, από τον οργανισμό έρευνας EuPD Research. Η LG Solar έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία από τους εγκαταστάτες στις χώρες του Βελγίου, του Ηνωμένου Βασίλειου και τη Γερμανίας.

Το ανεξάρτητο πιστοποιητικό "TOP BRAND PV", εκδίδεται με βάση την ολοκληρωμένη ανάλυση από την εμπειρία  των αντισυμβαλλομένων και των διαμεσολαβητών απο τον εκάστοτε κατασκευαστή. Το βραβείο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα ενδιαφερόμενα μέρη να επιλέξουν τη σωστή ηλιακή μονάδα για τις ανάγκες τους και να συγκρίνουν τους παρόχους στην αγορά. Το κορυφαίο βραβείο BRAND PV αποδίδεται σε κατασκευαστές ηλιακών πάνελ από το 2010, με διάκριση αυτών που σκοράρουν πάνω από το μέσο, σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους.

«Η ικανοποίηση των εγκαταστατών με την προσφορά μας υπογραμμίζει την υψηλή ποιότητα και την εξυπηρέτηση που εγγυώνται στους πελάτες μας. Το βραβείο αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς να συνεχίσουμε να ικανοποιήσουν τις συγκεκριμένες προσδοκίες και τις ανάγκες των εγκαταστατών και των πελατών στο μέλλον της αγοράς", δήλωσε ο Sven Armbrecht,  Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της LG Solar στο Ηνωμένο Βασίλειο.



Iris Hellas,  Δωδεκανήσου 40, 567 28, Θεσσαλονίκη. Τηλ.:+30 2310 809414  email: [email protected]
Επιστροφή στο περιεχόμενο